Wonen

Plaats mobiele badgrepen als je geen gaten wilt boren

Mobiele badgrepen zijn speciaal gemaakt voor mensen met een beperkte mobiliteit of mensen die liever geen gaten boren in hun badkamer tegels. Mobiele badgrepen bieden een comfortabele, veilige en makkelijke manier om in en uit bad of douche te stappen. Ze zijn ontworpen om een veilige grip te hebben en kunnen worden gebruikt als handgreep of als stabilisator. Daarnaast zijn ze bedoeld om te helpen bij het gebruiken van de douche maar ook om houvast te hebben in het bad in het bad. Deze badgrepen bieden extra ondersteuning bij het staan, zitten en lopen in de douche of het bad.

Badgrepen met zuignappen

Mobiele badgrepen kunnen aan de wanden van het bad of douche worden bevestigd met zuignappen Ze kunnen ook worden gebruikt bij het toilet om het opstaan te vergemakkelijken.

Vereiste is dat u dan beschikt over gladde geglazuurde tegels van minimaal 20x20cm. Deze tegels zijn zonder ribbels of oneffenheden anders worden de zuignappen niet vacuümgetrokken. De badgrepen hechten dus niet op hout, stucwerk, behang of leisteen. Wel  op glas, emaille en gladde tegels. Vermijd wel voegen.

Vaak zijn mobiele badgrepen voorzien van veiligheidsindicatoren die de hechtkracht controleert. Bij de kleur groen zitten de badgrepen goed en veilig. Bij zeker rood niet en moet u opnieuw aanbrengen of is uw ondergrond is niet geschikt.

Mobiele badgrepen met zuignappen worden aanbevolen voor mensen met een beperkte mobiliteit of zorgbehoeften. Ze zijn vooral nuttig voor mensen met een handicap, ouderen of mensen met slechte balans. Met deze badgrepen kunnen mensen hun evenwicht en veiligheid verbeteren in het bad of douche.

Als u op zoek bent naar een goede en vooral veilige manier om uw bad te verlaten of te betreden, zijn mobiele badgrepen een geweldige optie. Ze zijn stevig en geven u een gevoel van veiligheid. Ze zijn ook gemakkelijk te installeren en te verwijderen, waardoor ze geschikt zijn voor mensen met een beperkte mobiliteit. Mobiele badgrepen zijn een geweldige optie voor iedereen die iets extra stevigheid en veiligheid wil bij het douchen.

Kortom, mobiele badgrepen bieden mensen de mogelijkheid om te genieten van het douchen in een veilige omgeving, die comfortabel en toegankelijk is.

Beperkte mobiliteit

Mobiele badgrepen zijn een onmisbaar onderdeel van een badkamer. Ze worden gebruikt om mensen te helpen bij het in- en uitstappen van de douche en om de veiligheid en het comfort te verhogen. Bovendien bieden mobiele badgrepen mensen de mogelijkheid om meer vrijheid te genieten wanneer ze het affect hebben van beperkte mobiliteit of ouderdom. Bovendien maken mobiele badgrepen het gemakkelijker voor mensen om de douche te bereiken, waardoor het moeilijker wordt om te vallen of te struikelen. Mobiele badgrepen bieden ook ergonomisch ontwerp, waardoor mensen minder kracht hoeven te gebruiken wanneer ze de douche of bad in- of uitstappen.

Back to top button